Етап розробки «e-Auction 3.0» пройдено – чекаємо наступних кроків

22 вересня відбулося офіційне вручення міському голові Геннадію Дикому проекту Положення про порядок передачі в оренду майна, що знаходяться в комунальній власності із застосуванням системи децентралізованого електронного аукціону«e-Auction 3.0». 

Проект Положення був вручений головою робочої групи, заступником міського головиІнною Новогребельською. 

«Дана робоча група була утворена відповідно до розпорядження  міського голови №116Р від 15.07.2016р та на виконання Меморандуму  щодо розвитку та імплементації системи децентралізованих онлайн-аукціонів в державних установах на муніципальних та обласних рівнях. До складу групи  увійшли, як представники міської влади, так і представники громадськості, експерти і спеціалісти, - зазначила заступник міського голови. -  На всіх засіданнях щодо розроблення проекту Положення із застосуванням системи децентралізованого електронного аукціону «e-Auction 3.0» було детально розглянуто кожен розділ цього документа, членами робочої групи обговорено та внесено низку пропозицій щодо нього». 

Міський голова Геннадій Дикий подякував членам робочої групи, експертам і розробникам «е-Auction 3.0» за плідну роботу в розробленні проекту Положення про порядок передачі в оренду майна, що знаходяться в комунальній власності із застосуванням системи децентралізованого електронного аукціону, та підкреслив що після проходження регуляторної процедури, відповідно до чинного законодавства, даний проект буде винесений на сесію міської ради. 

Затвердження даного Положення надасть можливість створити умови для впровадження в місті електронного аукціону нової генерації, який забезпечує прозорість та рівні можливості для учасників ринку оренди комунального майна. При цьому зводиться до мінімуму корупційна складова у процесі управління активами та розширюється коло інвесторів.

В заході взяли участь члени робочої групи з організаційних заходів, спрямованих на вивчення та розгляд можливості впровадження в Білій Церкві електронного аукціону  «e-Auction3.0».

 



Опубліковано: 22 вересня 2016 року
Поділитися