ДЮСШ «Зміна» має відремонтоване сучасне футбольне поле

24 листопада в м. Біла Церква відбулася дружня зустріч міського голови Геннадія Дикого з представниками футбольних клубів України та Білоцерківської дитячо-юнацької спортивної школи «Зміна», яка присвячена відкриттю відремонтованого футбольного майданчика (в районі Центрального пляжу міста).

Перед присутніми виступив міський голова Геннадій Дикий, який відмітив, що міська влада проводить заходи щодо розвитку дитячого спорту Білої Церкви. Одним із головних напрямів цієї роботи є матеріально-технічне забезпечення та капітальний ремонт дитячо-юнацьких спортивних шкіл та майданчиків. Прикладом є представлене сучасне футбольне поле  зі штучним трав'яним покриттям та надійними огорожами.

Слід зазначити, що футбольний майданчик Білоцерківської дитячо-юнацької спортивної школи «Зміна» було відремонтовано за рахунок коштів бюджету розвитку міста. Проведено заміну синтетичного покриття поля на більш якісніше та зручніше, а також встановлено огорожі навколо даного поля.

Міський голова переглянув товариську гру з футболу вихованців Білоцерківської ДЮСШ «Зміна» та побажав їм успіхів і перемог.

Під час заходу молодих спортсменів та їх тренерів переповнювали позивні емоції від створених зручних умов як для гри в футбол, так і для тренувань.

В заході взяли участь начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради Валентина Коросько, директор Білоцерківської дитячо-юнацької спортивної школи «Зміна» Олексій Кривошеєв, представники футбольних клубів «Олімпік» м.Донецьк, «Металіст» та вихованці спортивних шкіл міста.



Опубліковано: 25 листопада 2016 року
Поділитися