Доступність до дошкільної освіти буде забезпечена кожній дитині Київщині

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк провів апаратну нараду, в якій взяли участь заступники голови облдержадміністрації та обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Наталія Клокар доповіла про розширення мережі дошкільних навчальних закладів Київщини та забезпечення дітей дошкільною освітою.

- Завдяки реалізації соціальних ініціатив та доручень Президента України на Київщині активно продовжує втілюватися програма “Діти - майбутнє України”. Сьогодні діяльність влади спрямована у напрямку розширення мережі дошкільних навчальних закладів та створення нових місць для дошкільнят, - зазначила директор департаменту освіти і науки. – Адже доступність до дошкільної освіти повинна бути гарантована кожній дитині Київщині.

Також Наталія Клокар повідомила, що повне забезпечення дітей дошкільною освітою, слугуватиме основою та хорошим базисом для їх подальшого навчання у школі.

У свою чергу губернатор Київщини наголосив, що сьогодні завдяки зусиллям влади, в регіоні створені всі умови для нормального функціонування дошкільних закладів та відповідно перебування там дітей.

- Президент поставив завдання забезпечити доступ дітей до дошкільної освіти та створити якісні умови для повноцінного розвитку та виховання молодого покоління, - зазначив Анатолій Присяжнюк. – Надалі ми будемо продовжувати створення нових місць у дитсадках, оскільки в цьому є потреба. 



Опубліковано: 27 вересня 2013 року
Поділитися