Дорогі жителі Білої Церкви!

Щиро вітаю вас з  ювілейною річницею нашого міста -  980 –річчям з дня його заснування.

 Історія Білої Церкви сягає в сиву давнину і багато жителів – представників нинішнього покоління зустрінуть 1000-літній ювілей.

Літопис життя міста творили багато поколінь. У ньому переплелися епохи, історичні події і визначні постаті.

Заснована великим князем Київським Ярославом Мудрим, Біла Церква пам’ятає безліч історичних подій, як славних так і трагічних.

Протягом століть неодноразово зазнавав змін соціальний устрій, одне покоління змінювалось іншим, але Біла Церква жила і працювала. В усі часи була гордістю нашого краю, містом, що дбайливо зберігає правдиві свідчення про славне минуле рідного народу.

День міста – це свято, яке об’єднує всіх жителів Білої Церкви.

У такий день наші серця переповнює радість і гордість за місто, яке з’єднало нас в одну велику родину. Разом з нами, Біла Церква росте і розвивається, долає незгоди та радіє нашим успіхам.

Ми вшановуємо відомих білоцерківців – людей, які зробили значний внесок у розвиток міста. Їхні імена не повинні забуватися, адже це гордість нашого міста, його честь і слава.

Сьогодні Біла Церква – це місто із значним промислово-економічним, науковим та культурним потенціалом.В місті успішно функціонує соціальна сфера, створено сприятливий інвестиційний клімат.

Міська влада об’єднала свої зусилля задля побудови сучасного європейського міста, яке розвивається швидкими темпами та впевнено дивиться у майбутнє.

Переконаний, що запорукою усіх здобутків Білої Церкви є ваша, дорогі білоцерківці, самовіддана праця та велика любов до рідного міста. Я дякую вам за розуміння, за підтримку, за терпіння, за громадську свідомість і активну життєву позицію, за щире прагнення зробити місто найкращим.

Бажаю нашому місту процвітання, а всім вам, шановні білоцерківці, добра, міцного здоров’я, злагоди і затишку в родинах, успіхів на благо нашого міста. 

Щиро ваш

Міський голова                                       В. П. Савчук

 



Опубліковано: 14 вересня 2012 року
Поділитися