Дорогі учні та студенти Київщини!

Вітаю Вас зі святом 1-го вересня, Днем знань!

Свято 1-го вересня – цепочаток нової сторінки у житті учня та студента,це – новий етап для кожного навчального закладу,кожної школи, ВУЗу. До навчального року з хвилюванням готуються усі: від найменших першокласників, які сьогодні вперше переступають поріг школи, - до студентів,які опановують майбутню професію.

Також це свято для усіх вчителів, викладачів, працівників освіти.Адже Ваша благородна праця– не лише давати дітям знання з того чи іншого предмету, а й формувати їхню національну свідомість та гідність, виховувати патріотів, вчити любити та поважатисвої традиції та історію.

Та сьогодні святоми відзначаємо в складнийперіод для України.Переконаний, що часи випробовувань  стануть періодом ствердження української держави, етапом її переродження в нову, демократичну, європейську країну. Вірю, що вже скоро запанують мир та спокій на нашій землі. Іперед тими, хто сьогодні переступає поріг школи, інституту, академії, відкриються нові горизонти, перспективні можливостіта стабільне майбутнє.

Бажаю Вам міцного здоров’я, натхнення та здійснення заповітних мрій.Впевнено підкоряйте найскладніші вершини знань і завжди пам’ятайте, що ви – Українці.

З повагою
голова Київської обласної
державної адміністрації                                                 Володимир ШАНДРА



Опубліковано: 29 серпня 2014 року
Поділитися