Дорогі школярі, вчителі, батьки !

Щиро вітаю Вас зі святом останнього дзвоника.

Безмежно дякую  вчителям  за наполегливу працю з навчання та виховання дітей. Ви самовіддано вкладаєте в дитячі душі  добре, вічне, запалюєте вогонь у їхніх серцях. Своєю  діяльністю,  терпінням та любов’ю  Ви формуєте майбутнє Української держави, виховуєте  справжніх патріотів Батьківщини. Зичу Вам міцного здоров’я, благополуччя, творчих успіхів та невичерпної наснаги.

Уроки закінчилися, і на школярів чекає пора канікул та відпочинку. Вони набиратимуться сил до наступного навчального року. Приємно, що цьогоріч учні Київщини здобули не одну перемогу  в багатьох конкурсах та олімпіадах. Тож бажаю й надалі впевнено досягати вершин та з легкістю долати труднощі. І нехай перед Вами відкриються нові горизонти.

Сьогодні  одинадцятикласники залишать стіни рідних шкіл. Перед Вами, дорогі випускники, відкриваються широкі життєві дороги та нові можливості. Бажаю успіхів в опануванні знань, виважено  обрати професію на все життя. Реалізації ідей Вам та досягнення поставлених цілей.

По – особливому урочистий та хвилюючий цей день для батьків. Адже для випускників  розпочинається доросле життя. Тож дякую Вам за виховання дітей та бажаю  оптимізму і віри у щасливе майбутнє випускників. У добру путь!

З повагою

голова Київської обласної
державної адміністрації                                               Володимир ШАНДРА



Опубліковано: 28 травня 2014 року
Поділитися