Дорога громадо Київщини!

Від щирого серця вітаю Вас з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

За всі роки Незалежності, Україна вперше переживає такі суворі випробування: анексований Крим, проведення антитерористичної операції на Сході України, загроза військового вторгнення. Долею випало відзначати 23-ю річницю проголошення незалежності у непростий період багатовікової історії, коли знову приходиться вести кровопролитну боротьбу з зовнішнім агресором за збереження єдиної, незалежної та суверенної держави. Той, кого ще вчора вважали другом-побратимом, найближчим партнером, сьогодні відправляє найманців для дестабілізації ситуації в Україні, на совісті якого – життя українських воїнів, мирних жителів.

Та разом з тим, період випробовування став періодом єднання, братерства, підняття національної самосвідомості. Так, весь Український народ об’єднався, заради мирного та щасливого майбутнього наших дітей.

Те, що вчора здавалося другочерговим, сьогодні – актуальне. Завдяки патріотам за короткі терміни підвищили боєздатність армії, сформований громадський рух для підтримки військових. Біда, яка прийшла в Україну зблизила людей: від Львова – до Харкова, від Києва – до Одеси. Адже усі хочуть жити в новій, процвітаючій, європейській державі.

А Український прапор став насправді патріотичним символом. Сьогодні в національний двоколор пофарбовані мости, будівлі, архітектурні пам’ятки. Тож нехай він і надалі буде символом віри кожного українця у перемогу з агресором, а для воїнів слугує оберегом.

Я бажаю усім нам мирного неба над головою, національної злагоди, благополуччя, спокою у сім’ях та міцного здоров’я.  

Слава Україні!

З вірою у мир та спокій,
Голова Київської облдержадміністрації                 Володимир Шандра



Опубліковано: 21 серпня 2014 року
Поділитися