До кінця року на Київщині відкриють ще 30 спортивних об’єктів

Заступник голови Київської облдержадміністрації Олександр Басай ознайомився з ходом реконструкції футбольного поля «Колосок», що у Борисполі.

 За його словами, на ремонтні роботи з місцевого бюджету було виділено 500 тисяч гривень. До стадіону підведено воду та електрику, організовано роздягальні та душові кабіни, облаштовано трибуни та трав’яне покриття поля. А введення в експлуатацію заплановано до Дня міста.

- Сьогодні на Київщині успішно реалізуються соціальні ініціативи Президента, в тому числі залучення до занять спортом населення і, в першу чергу, дітей, - зазначив Олександр Басай. – Дієвою є і обласна програма «Київщина без окраїн», ініційована губернатором Анатолієм Присяжнюком. Вона передбачає розвиток всієї інфраструктури, в тому числі спортивної, в усіх куточках області. Наприклад, влітку в Богуславському районі введено в експлуатацію сучасний стадіон, де можуть займатися спортом не лише жителі районного центру, а й сільська молодь. В самому місті будується льодовий палац – такий самий, як відкритий минулого року в Білій Церкві.

Заступник губернатора також розповів, що в першому півріччі в області побудовано біля 40 спортивних об’єктів. Ще більше 30 буде введено в експлуатацію до кінця року.

- В найближчий час відкриються нові спортивні майданчики в Києво-Святошинскому та інших районах.  Планується будівництво критого манежу у Вишгороді. Таким чином ми будемо вирішувати задачу, як забрати дітей з вулиці та долучити їх до здорового способу життя і занять спортом» - повідомив Олександр Басай.

Прес-служба Київської облдержадміністрації



Опубліковано: 12 вересня 2013 року
Поділитися