До і після: приклади проведених ремонтів в навчальних закладах

Створення комфортних умов для навчання є одним з чинників, завдяки якому навчальний процес стає максимально ефективним. Це є пріоритетним завданням міської влади. Батьки, діти й педагоги можуть більше не перейматися глобальними проблемами стану закладів і в повній мірі скерувати свої зусилля на навчальний процес.

Фінансування з міського бюджету ремонту освітніх навчальних закладів міста є одним з найважливіших напрямків його розподілу. Цього року на ремонти шкіл і дитячих садочків з міського бюджету було виділено втричі більше коштів, ніж минулого. Такі кроки місцевої влади дають змогу зменшити навантаження на гаманці батьків, які зазвичай здавали власні гроші на ці потреби. Слід зазначити, що внески, які здаються батьками у Благодійні фонди - на капітальні ремонти цього року не витрачалися. За ініціативи міської влади розпочав функціонування ресурс на якому можна відстежити та проконтролювати надходження та витрати благодійних внесків. http://fond.osvita-bmr.com/

Спеціалісти управління освіти і науки спільно з керівниками освітніх навчальних закладів визначали найпроблемніші об’єкти, на ремонт яких і розподілялися кошти. В першу чергу проводились роботи по забезпеченню енергоефективності будівель: часткова  заміна вікон, ремонт дахів і покрівель. Також проводився ремонт внутрішніх приміщень і санвузлів.

Основний обсяг робіт було закінчено до початку навчального року. Роботи, що наразі виконуються, жодним чином не впливають на процес навчання.

Зазначимо, що терміни виконання робіт та їх якість знаходиться на постійному контролі міської влади.



Опубліковано: 10 жовтня 2016 року
Поділитися