Для жінок з любов’ю

8 Березня – це, безумовно, найніжніше свято. Адже разом із міжнародним жіночим днем ми святкуємо свято весни, тепла та посмішок.

Напередодні, 04 березня, для прекрасної половини Білої Церкви відбулися урочистості. В приємій  та невимушеній обстановці, створеній колективом Київського академічного обласного музично-драматичного теарту ім. П.Саксаганського, жінки могли поспілкуватися за келихом шампанського, зробити фотознімок на пам’ять разом із міським головою Геннадієм Диким. Все це відбувалося в супроводі приємної музики у виконанні музичного оркестру театру.

Під час урочистостей, вітаючи присутніх жінок Білої Церкви зі святом, міський голова Геннадій Дикий висловив всім дружинам, сестрам, донькам  слова щирої вдячності за доброту, людяність, підтримку та надійність. Особливі привітання та слова подяки пролунали в адресу матерів, адже вони є берегинями роду та найдорожчими людьми для кожного з нас. 

Геннадій Дикий побажав усім жінкам здоров’я, миру, радості та затишку в родинах.

Для жінок міста відбувся святковий концерт.З особливою теплотою писутні зустріли наймолодших виконавців- вихованців дитячого садочку «Горобинонька».  Свої творчі номери також дарували і вихованці міських шкіл мистецтв №1 та №5. Чудова святкова програма пролунала від акторів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського.

 



Опубліковано: 05 березня 2016 року
Поділитися