Для них: «служити та захищати» – не просто гасло, а свідомий вибір

04 липня в м.Біла Церква відбувся святковий захід з нагоди 4- річниці створення Національної поліції України. Указом Президента України саме цей день встановлено - Днем Національної поліції України, яке відзначається щорічно.

Головне завдання поліцейського – забезпечувати публічну безпеку і порядок, протидіяти злочинності та допомагати тим, хто цього потребує, охороняти права і свободи людини, а також інтереси суспільства і держави. Служба у лавах поліції відповідальна і небезпечна, вона не знає вихідних і свят. Захищаючи спокій і безпеку громадян, поліцейські постійно ризикують власним життям. І сьогодні, в знак своє вдячності, вся Україна вітає працівників поліції зі святом. Бажаємо успіхів у нелегкій праці, здоров’я, благополуччя, натхнення, пошани і головне, завжди після служби повертатися додому цілими та не ушкодженими.

У ході заходу для дітлахів міста  було організовано  локації завдяки яким вони могли ознайомитися з спорядженням поліцейського, спробувати себе в цій ролі, познайомитися з регулюванням дорожнього руху, навіть могли посидіти в поліцейських машинах, а ще потиснути лапу справжній службовій німецькій вівчарці Кетті, яка теж є героєм поліції Білої Церкви та ін.

Присутнім свою творчість дарували колектив сучасної хореографії «Авангард» клубу за місцем проживання «Прометей» ( керівник- Катерина Рева), вихованка музично-вокальної студії «Контакт» клубу за місцем проживання «Прометей» Юлія Кшановська, срібна призерка міжнародного конкурсу  Слов’янський базар – 2016 у Вітебську, Фіналістка Всеукраїнського фестивалю Чорноморські ігри 2017 рік , фіналістка  Голос діти 2018 року, лауреат першої премії Міжнародного конкурсу «Європа молода - 2018» - Катерина Манузіна та оркестр Головного Управління Національної Поліції в Україні. Диригент – Заслужений діяч мистецтв України Віктор Михайлович Губаренко.

Для них: «служити та захищати» – не просто гасло, а свідомий вибір


Опубліковано: 04 липня 2019 року
Поділитися