Дітлахи нашої громади поїхали на відпочинок до моря!

13 липня біля приміщення ПК «Білоцерківмаз» зібрались 126 дітей  Білоцерківської міської  територіальної громади, які потребують соціальної уваги та підтримки, аби розпочати цікаву подорож у відпочинок. Зокрема це: діти-сироти, діти-інваліди,  діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти учасників АТО, діти ВПО та діти, які опинилися в складних життєвих обставинах. Автобусами діти та підлітки від’їхали на двотижневий відпочинок до дитячого заміського закладу оздоровлення та відпочинку «Рассвет» ТОВ «КО «Перлина Чорномор’я» (Одеська обл., м. Білгород-Дністровський, смт. Сергіївка).

Провели дітвору до моря перший заступник міського голови Інна Новогребельська, начальник служби у справах дітей міської ради Інна Паливода, заступник начальника управління з питань молоді та спорту міської ради – начальник відділу з питань сімейної та молодіжної політики Марина Гончарук, батьки, рідні та опікуни.

Цікаво та з користю для здоров’я провести час перед новим навчальним роком – саме така мета літнього відпочинку для дітей. Тож питання дозвілля та оздоровлення дітей громади на сьогодні залишається одним із пріоритетних і актуальним  для виконавчих органів Білоцерківської міської ради.  

Свідченням цього стало і прийняття сесією міської ради Програми оздоровлення та відпочинку дітей  Білоцерківської   міської територіальної громади  на  2021-2023 роки. Координацію щодо її виконання  покладено на управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради. На реалізацію даної Програми в бюджеті  Білоцерківської МТГ передбачені кошти  в сумі 4,5 млн грн, що робить можливим забезпечити  послугами  відпочинку  близько 300 дітей у позаміських (стаціонарних) закладах оздоровлення та близько 1500 дітей  - в  пришкільних таборах денного перебування. На жаль,  роботу  таборів денного перебування   (на базі міських закладів загальної середньої освіти) влітку 2021 року  відмінено у зв’язку із непрогнозованою епідеміологічною ситуацією пов’язаною із захворюваністю на COVID -19. 

Тож бажаємо дітям цікавого та корисного відпочинку, який залишиться у їхній пам’яті приємними спогадами!

Дітлахи нашої громади поїхали на відпочинок до моря!


Опубліковано: 13 липня 2021 року
Поділитися