Діти - майбутнє України

18-24 листопада в м.Біла Церква  в рамках  тижня, присвяченого першим результатам забезпечення збереження та розширення  мережі позашкільних навчальних закладів  на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти - майбутнє України» відбуваються звітні заходи  в позашкільних навчальних закладах міста.

Зокрема, 20 листопада міський голова В.Савчук  взяв участь у відкритому засіданні міського клубу професійного самовизначення «Вибір» Центру дитячо-юнацької творчості «Соняшник», яке відбулося на базі загальноосвітньої школи №21. Тема засідання -  «Робітничі професії Білої Церкви».

В ході заходу міський голова наголосив, що в Білій Церкві 79% від загальної кількості учнів загальноосвітніх шкіл навчаються в позашкільних навчальних закладах міста. Тому, з метою виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти - майбутнє України» щодо забезпечення всебічної підтримки молоді, їх творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку міською владою Білої Церкви проводяться відповідні заходи.

Міський голова зазначив, що професійне самовизначення старшокласників, їх свідомий вибір майбутньої трудової діяльності, організація довузівської та допрофесійної підготовки – одне з пріоритетних завдань позашкільних навчальних закладів. Акцентував увагу учнів на необхідності обміркованого ставлення до визначення майбутньої професійної діяльності, пізнання своїх можливостей, здібностей, уподобань та ін.

В ході відкритого засідання міського клубу професійного самовизначення «Вибір» присутні мали змогу ознайомитися з комплексом позашкільних освітніх послуг ЦТДЮ «Соняшник», які дають змогу учням усвідомлено обрати професію, готують їх до активного трудового життя, розвивають потребу в творчій праці, діловитості, підприємництві та ін.

В заході взяли участь представники батьківської громадськості.



Опубліковано: 21 листопада 2013 року
Поділитися