День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 24-річниця виведення військ з Республіки Афганістан

15 лютого в м.Біла Церква відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 24-річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

На мітингу перед присутніми виступили заступник міського голови М.Антонюк, голова Білоцерківської міської громадської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) В.Косоротов, архієпископ Білоцерківський та Богуславський Августин та ін.

Того ж дня у Білоцерківській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. №12 з поглибленим вивченням інформаційних технологій відбулася зустріч заступника міського голови М.Антонюка з членами сімей загиблих в Афганістані та активістами Білоцерківської міської громадської організації Української спілки ветеранів Афганістану(воїнів-інтернаціоналістів). В ході зустрічі були вручені подяки виконавчого комітету міської ради та матеріальна допомога.

В заході взяли участь депутати та члени виконавчого комітету міської ради, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 15 лютого 2013 року
Поділитися