День молоді в Білій Церкві - 2019!

30 червня в Білій Церкві  заходи до Дня молоді. Протягом дня на Торговій площі управлінням з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради було організовано масові. Партнери святкування - ТОВ «Білоцерківвода» та  фестиваль «АРТ-панорама».

У рамках Дня молоді відбулася ціла низка  розважальних, спортивних та інтелектуальних змагань та ігор, виставка авто-, авіа- та судномоделей, показові виступи авіа/автомоделістів, працювали фуд-корти, майстер-класи, підлітковий англомовний клуб, ярмарка-продаж рукодільних виробів, фотозони та багато інших цікавих локацій.

Цікавим заходом став IV Міський молодіжний графіті-фестиваль вуличного мистецтва «Вільна стіна», де перехожі  стали свідками  того, як 10  художниками-майстрами з усієї України твориться мистецтво! Кращі художники були відзначені дипломами.

Цього дня були підбиті підсумки Х міського фотоконкурсу «Біла Церква очима молодих», а охочі змогли переглянути фотороботи переможців.

До речі, конкурс є щорічним, і існує з 2009 року. У цьому році було подано 667 робіт від 49 учасників. 

Переможцями фотоконкурсу визначено:

в номінації «Біла Церква сучасна»:

ІІІ місце:

- Татарінову Ірину - бухгалтера ОСББ «Некрасова-84», за роботу «Величава Біла Церква»;

ІІ місце:

- Маленкова Ростислава - фотоаматора, за роботу «Туман 2018»;

І місце:

- Одинокого Леоніда – фотоаматора, за роботу «Побачення».


в номінації «Історичні пам’ятки Білої Церкви»:

ІІІ місце:

- Гіптенко Софія – ученицю Білоцерківського колегіуму, за роботу «Лабіринт»;

ІІ місце:

- Маленкова Ростислава - фотоаматора, за роботу «Костел Іоанна Предтечі»;

І місце:

- Довгу  Анастасію –  ученицю 9-Б класу, Білоцерківської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №11, за роботу «Відображення віри».


в номінації «Брати наші менші»:

ІІІ місце:

- Коломієць Марію - вихованку гуртка «Декоративно – ужиткове мистецтво» КЗ БЦМР  Клубу за місцем проживання «Прометей», за роботу «Солодкі сни»;

ІІ місце:

 - Мазуркевич Марину – студентку аграрного коледжу імені  Еміля Голдевського, за роботу «Ой, чий то кінь стоїть»

І місце:

- Чубук Ольгу - приватного репетитора іноземних мов, за роботу «Ми з тобою однієї крові».


в номінації «Незвичайно про звичайне»:

ІІІ місце:

- Бурлаку Анжелу - студентку КВНЗ КОР «Білоцерківський медичний коледж», за роботу «Краса в простоті»;

ІІ місце:

- Лисенка Владислава -  студента КВНЗ КОР «Білоцерківський медичний коледж», за роботу «У вогні»;

І місце:

- Довгу  Анастасію–  ученицю 9-Б класу, Білоцерківської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №11, за роботу «Делікатність».


в номінації «Білоцерківці»:

ІІІ місце:

- Довгу  Анастасію –  ученицю 9-Б класу, Білоцерківської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №11, за роботу «Відтінки»;

ІІ місце

-Ходака Максима - студента КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж», за роботу «Banana Police»;

І місце:

- Одинокого Леоніда – фотоаматора, за роботу «Побачення».


в номінації «Природа»:

ІІІ місце:

-  Маленкова Ростислава - фотоаматора, за роботу «Колишій полігон»;

ІІ місце:

- Татарінову Ірину - бухгалтера ОСББ «Некрасова-84», за роботу «Дзеркальне відображення»;

І місце:

- Чубук Ольгу - приватного репетитора іноземних мов, за роботу «Етюд №20».


Гран-прі фотоконкурсу «Біла церква - очима молодих» присудити:

- Ходаку Максиму - студенту КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж», за роботу «Нестабільність».

Також відбулося традиційне нагородження кращих спортсменів міста за квітень та травень. Ними стали:

-в номінації «Кращий спортсмен  місяця» кращим  у квітні визнаний

Ігор Олефіренко – відомий білоцерківський марафонець, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, член збірної команди України, неодноразовий чемпіон України, в його активі  5 місце на чемпіонаті Європи в Берліні, учасник  літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро. В квітні цього року  Ігор Олефіренко у півмарафоні «Sportisimo Prague Half-Marathon» (Прага.06.04.2019 ) посів 14 місце, а на найпрестижнішому лондонському марафоні « Virgin Money London Marathon»  увійшов до 20-ти найкращих марафонців світу.

В номінації «Кращий спортсмен  м.Біла Церква  травня місяця »   визнаний: найдосвідченіший український майстер спортивної ходьби, рекордсмен  Сергій Будза - майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, член збірної команди України з легкої атлетики, учасник  трьох останніх літніх Олімпійських ігор, переможець кубку Європи.  У  травні цього року Сергій Будза став володарем золотої медалі  в командному заліку на дистанції 50 км чемпіонату світу зі  спортивної ходьби.

   Молоді сім'ї мали можливість створити власну сімейну карту мрій, «помандрувати» разом із туристами чи послухати поради щодо збереження здоров’я від лікарів санаторію «Діброва» та  догляду за обличчям від салону краси «4 сезони», салону-магазину «Tian-de» та стилістів-візажистів.    А ще було організовано «лазертаг», «пейнтбол», фітнес-заняття та багато чого іншого!

З  дебютом у нашому місті відбувся оригінальний та красивий конкурс ВелоМіс-2019. Організаторами було визначено перможців-велосипедисток Білої Церкви у  5 номінаціях:

- ВелоМіс-2019. Біла Церква.

- ВелоВдача-2019. Біла Церква.

- ВелоРозумниця-2019. Біла Церква.

- ВелоЛайк-2019. Біла Церква.

- ВелоАвація-2019.БілаЦерква.

Від імені міського голови Геннадія Дикого молодь міста зі святом привітала його заступник Катерина Литвиненко, яка побажала всім гарного відпочинку та відмітила, що міською владою щороку приділяється багато зусиль, аби свято було оригінальним та цікавим, не схожим на попередні роки.

Під час святкування відбувся конкурс - БЦ battle -2019 на визначення найкращого break- дансера міста,  модне дефіле від моделей.

На завершення вечора всі бажаючі мали можливість прослухати неперевершені виступи гуртів «Letay», «ZBS band» та Глен Моранж та неперевершене вогняне шоу від екстрим-шоу групи «Вогняний тигр»!

День молоді в Білій Церкві - 2019!


Опубліковано: 01 липня 2019 року
Поділитися