День Міста – план заходів

В ході прес-конференції міський голова Геннадій Дикий проінформував присутніх стосовно запланованих заходів на День міста, який ц. р. відбудеться 10 вересня.

 Жителям Білої Церкви буде організовано насичену та цікаву  програму. Зокрема, фонд «Рух молоді» організовує «Велопарад».  За кожного учасника, який завчасно зареєструється та з’явиться на старті, організатори передадуть 10 грн. до Білоцерківської волонтерської групи , що опікується потребами наших військових на Сході України.

 Геннадій Дикий проінформував, що жителям Білої Церкви та гостям міста буде представлено « Квартал міських проектів». «…проект передбачає  розповідь про талановитих білоцерківців, що своїми малими та великими справами рухають Білу Церкву вперед!. До створення нашого Кварталу уже приєдналася Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви », - зазначив міський голова.

Також, під час святкувань планується проведення Дитячого Кварталу, що передбачає ряд  конкурсів  малих митців та розвиваючих ігор.

Міський голова відмітив, що  ввечері жителі міста зможуть проглянути концертну програму. Виступатимуть найцікавіші гурти Білої Церкви та спеціальній гість - Гурт ТНМК (Танок на Майдані Конго).

Слідкуйте за нашими анонсами (сайт) та подія (фейсбук)  

https://www.facebook.com/events/283564395353246/



Опубліковано: 30 серпня 2016 року
Поділитися