День фізичної культури і спорту

06 вересня в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Вітаючи білоцерківців та гостей міста зі святом, міський голова В.Савчук відмітив, що фізична культура і спорт відіграє важливу роль у здоров’ї, вихованні та повноцінному розвитку особистості. Наголосив, що міська влада дбає про матеріально-технічне забезпечення спортивних шкіл міста. Зокрема зазначив, що завершуються роботи по встановленню модульної котельні в ДЮСШ №1. Також, до кінця цього року буде введена в експлуатацію нова сучасна спортивна споруда зі штучним льодом «Льодові арени» та ін.

Міський голова В.Савчук висловив слова вдячності вчителям фізичної культури навчальних закладів міста, тренерам спортивних шкіл, ветеранам сфери та вручив ряду представників галузі грамоти міської ради та її виконавчого комітету з грошовими винагородами, відзнаки «Кращий спортсмен місяця», посвідчення «Майстра спорту міжнародного класу» та «Майстра спорту України».

Учасників заходу привітав народний депутат України В.Чудновський, який наголосив на необхідності створення в місті Біла Церква Центру олімпійського резерву, адже спортсмени міста гідно представляють Білу Церкву на міжнародній арені та вручив Почесні грамоти колективам дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста.

В заході взяли участь голова Київського обласного відділення Національного олімпійського комітету України І.Куроченко, депутати міської ради, начальник відділу з питань фізичної культури і спорту міської ради В.Матвієць, представники громадськості та місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 07 вересня 2012 року
Поділитися