Черговий успіх зразкових колективів Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання

Питання організації дозвілля за місцем проживання – важлива частина виховної роботи з дітьми та молоддю. Саме цю роботу у нашому місті реалізовує Центр дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт» відділу у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради. Одним із її напрямів є підтримка та розвиток обдарованих дітей. Ефективно у вирішенні цього питання працюють два колективи Центру, які мають звання зразковий: дитяча вокальна «Зразкова студія «Контакт +» (90 вихованців) та дитячий хореографічний «Зразковий аматорський колектив «Надія» (120 вихованців).

 

21 жовтня  2017 року вихованці дитячої вокальної «Зразкової студії»

 

«Контакт +» вибороли 3 місце (серед 57 колективів-учасників) у Всеукраїнському фестивалі дитячих талантів «Обдаровані діти України»,  який відбувся у місті Києві. Керівник – Ірина Дигало.

 

З перемогою повернувся й дитячий хореографічний «Зразковий аматорський колектив «Надія», який з 27 по 29 жовтня ц.р. брав участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі хореографії «Day Of Dance 2017»  у Львові. Змагалися 53 колективи, наш колектив зайняв почесне 3 місце. Керівник колективу – Надія Кашуба.

 

Варто знати, що в дитячо-юнацьких клубах за місцем проживання Білої Церкви реалізовуються різнобічні інтереси дітей та підлітків, їх потенціал!

Черговий успіх зразкових колективів Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання


Опубліковано: 30 жовтня 2017 року
Поділитися