Черговий результат оновленого конкурсу з перевезення пасажирів

30 травня ц. р. в місті відбувся конкурс (http://www.bc-rada.gov.ua/node/8862) з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування. Основним завданням конкурсу було обрати, серед претендентів, підприємства, які запропонують якісне покращення рухомого складу, що буде спроможним надавати послуги на належному рівні. На конкурсі визначали перевізників на дванадцять маршрутів. З підприємствами, які надали найкращу пропозицію і взяли на себе інвестиційні зобов’язання щодо поетапного оновлення парку автобусів, договори уклали на 5 років.

 

За результатами конкурсу на трьох маршрутах замінено 100% рухомого складу, на такий, що відповідає вимогам. Це маршрути №4 «Житловий масив Таращанський (фабрика «Модерн»)- пл.Перемоги», № 17 «вул.Івана Кожедуба(Хімбуд)-вул.Січових Стрільців», № 21 «вул.Семашка - вул.Томилівська».

 

Автобуси, які вийшли на обслуговування пасажирів - більшої пасажиромісткості, з широкими проходами та двома дверима, пристосовані для міських перевезень та якісно відрізняються від небезпечних і перероблених з вантажних автомобілів «спрінтерів».

 

Нагадуємо, що перевізники зобов’язані дотримуватися затверджених інтервалів руху, умов перевезення пільгових категорій. Відділ транспорту та зв’язку міської ради здійснює постійний контроль за якістю пасажирських перевезень. Тож із зауваженнями та пропозиціями звертайтесь за телефоном (0456)39-28-62.


Опубліковано: 07 липня 2018 року
Поділитися