Чергове засідання комісії з безпеки дорожнього руху

15 вересня відбулося чергове засідання комісії з безпеки дорожнього руху, яке провів керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Максим Свірський.

В ході засідання було розглянуто виконання  протокольних доручень, які були надані управлінням та відділам міської ради на милому засіданні.

Так, начальник відділу промисловості, енергетики, транспорту та зв’язку управління економіки міської ради Олена Шевченко та директор  КП БМР «Тролейбусне управління» Руслан Степанський   поінформували про роботу проведену із    Білоцерківським відділом поліції ГУ Національної поліції Київської області щодо погодження встановлення «зелених» стрілок правого повороту на ряді перехресть міста.

Представник  Білоцерківському відділу поліції ГУ Національної поліції Київської області Олег Антосюк та в.о. начальника  управління  житлово-комунального господарства міської ради   Володимир Соцков доповіли про опрацювання та коригування черговості виконання робіт по забезпеченню безпеки дорожнього руху (дорожні знаки, розмітка, ремонт дорожнього покриття) біля ЗОШ та ДНЗ.

В.о.начальника управління житлово-комунального господарства міської ради Володимир Соцков та начальник відділу капітального будівництва міської ради  Людмила Денисова також поінформували  про заходи, з визначенням  проміжних  етапів, по організації встановлення обмеження  руху  по «Горбатому» мосту із  зазначенням  кошторису витрат та про  підготовку  запитів до Київської обласної державної адміністрації щодо розробки проектної  документації з реконструкції даного шляхопроводу.

Також було прозвітовано про розробку схеми організації дорожнього руху  та   паркування біля «Критого ринку» та винесено на розгляд комісії пропозиції щодо механізму її  реалізації ; поінформовано про підсумки робочої наради щодо  належної  організації схеми руху в районі Автостації по вул. Куцена, 1а та ін.

В ході наради керуючий справами міськвиконкому міської ради Максим Свірський  зупинився на питанні налагодження взаємодії  міських  служб при виникненні  надзвичайних  ситуацій.

В.п. начальника управління архітектури та містобудування міської ради Дмитро Сідоренко ознайомив із роботою , яка проводиться по розробці проекту реконструкції перехресть доріг вулиць Куценка,  вул.П.Запорожця та вул. Ярмаркова.

Про розробку Програми облаштування зупинок громадського транспорту на 2016-2017 р.р., згідно  рішення виконавчого комітету  міської ради від 23.08.2016 № 366 «Про деякі  питання  щодо упорядкування зупинок  громадського транспорту у місті Біла Церква» поінформували керуючий справами міськвиконкому міської ради Максим Свірський  та заступник директора КП БМР «Тролейбусне управління» Костянтин Підпокровний.

Під час наради також були розглянуті звернення громадян, установ та організацій щодо заходів з підвищення безпеки дорожнього руху.



Опубліковано: 16 вересня 2016 року
Поділитися