Чемпіонат України з велоспорту серед ветеранів

13 червня в м.Біла Церква відбулося відкриття Чемпіонату України з велоспорту серед ветеранів.

Виступаючи на відкритті, голова Київської обласної державної адміністрації А. Присяжнюк поінформував присутніх про основні напрямки розвитку фізичної культури та спорту в Київській області, зокрема, зупинився на необхідності покращення матеріального-технічного забезпечення дитячо-юнацьких спортивних шкіл, розвитку професійного, дитячого та ветеранського спорту, відмітив високий рівень підтримки розвитку фізкультури та спорту в м.Біла Церква.

В ході заходу міський голова В.Савчук зазначив, що фізична культура і спорт відіграють важливу роль у здоров’ї, вихованні та повноцінному розвитку особистості , відмітив необхідність проведення таких заходів для розвитку ветеранського та параолімпійського спорту в місті, акцентував увагу на пропаганді здорового способу життя серед дітей, молоді, дорослого населення.

Чемпіонат проходить з 13 по 16 червня ц.р.,участь в ньому візьмуть понад 160 спортсменів з України та Росії. Змагання відбуватимуться в 9 вікових групах,та включатимуть такі дисципліни як - групова,парна та індивідуальна гонка, критеріум і гонка-гіт.

В заході взяли участь начальник управління молоді та спорту Київської облдержадміністрації В.Стеценко, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради В.Матвієць, заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури та спорту, голова комісії ветеранів Федерації велоспорту України М.Курафєєв, представники спортивно-оздоровчих громадських організацій, журналісти регіональних та міських ЗМІ.



Опубліковано: 14 червня 2013 року
Поділитися