Чемпіонат України з марафонського бігу та ІХ Міжнародний Білоцерківський марафон

07 жовтня в м.Біла Церква відбувся Чемпіонат України з марафонського бігу та ІХ Міжнародний Білоцерківський марафон.

Відкриваючи захід, міський голова В.Савчук привітав присутніх із спортивним святом, відмітив, що даний марафон є традиційним в Білій Церкві і в ньому беруть участь представники  ряду країн Європи та світу. Повідомив, що саме учасники Білоцерківського  марафону минулих років неодноразово займали призові місця під час Олімпійських ігор та побажав усім учасникам марафону великих спортивних досягнень.

Присутніх також привітав народний депутат України В.Чудновський, який наголосив, що одним із пріоритетних напрямків його діяльності є реалізація програми «Біла Церква - олімпійська» та висловив переконання, що  саме в Білій Церкві можливе створення  центру олімпійського резерву.

В ході заходу присутніх також привітали президент федерації легкої атлетики України, дворазовий олімпійський чемпіон В.Борзов, народний депутат України Р.Зозуля.

В марафоні взяли участь близько 900 учасників різних вікових категорій, переможці якого отримали кубки та цінні призи від Національного олімпійського комітету України та спонсорів змагань.

В заході взяли участь голова Київського обласного відділення Національного олімпійського комітету, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, І.Куроченко, секретар міської ради О.Олійник, заступник міського голови М.Антонюк, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради В.Матвієць, начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик та ін.



Опубліковано: 08 жовтня 2012 року
Поділитися