Бюджет розвитку цього року пройшов обговорення з громадою

Бюджет розвитку цього року пройшов обговорення з громадою. Вперше білоцерківці мали змогу надати свої пропозиції щодо тих об’єктів життєдіяльності, які першочергово потребують оновлення, реконструкції тощо. Ці пропозиції були опрацьовані та акумульовані в рішенні, яке затвердила міська рада і тепер кошти в сумі 36 млн. грн. поетапно будуть освоюватися на визначені заходи. Але це не остаточна сума бюджету розвитку. Міською владою знаходяться шляхи наповнення міського бюджету і в найближчий час буде затверджено додаткову суму до бюджету розвитку.

Депутати міської ради на своєму окрузі мають попрацювати  із  мешканцями і також визначити проблемні питання, на які необхідно виділити кошти. Кожному депутату з цією метою буде виділено по 200тис. грн.. Загальна сума становитиме 8 млн.400тис.грн. Це будуть кошти з бюджету розвитку другого траншу, які затвердяться  на сесії міської ради.

«Ми прагнемо  максимально залучити громадськість до управління бюджетними коштами і разом з тим визначити всі потреби, на які необхідно першочергово звернути увагу»- наголосив міський голова.



Опубліковано: 14 березня 2016 року
Поділитися