Будуймо Європу в Україні!

У понеділок, 22 травня 2017 року Білу Церкву відвідає делегація Представництва Європейського Союзу в Україні. Протягом дня в рамках візиту відбудеться низка заходів.


З 10.00 до 11.30 у великому залі Білоцерківської міської ради (вул. Ярослава Мудрого, 15, 3 поверх) відбудеться публічна дискусія для молоді, активістів та представників громадських організацій з оглядом молодіжних, освітніх та культурних можливостей та інформаційних ресурсів Представництва ЄС, під час якої учасники дізнаються про пріоритети Представництва ЄС, можливості співпраці у сфері освіти, молоді, культури,  спорту, ЗМІ та інформаційних ресурсів;

 

З 13.00 до 15.00 в Інформаційному Центрі ЄС Білоцерківського національного аграрного університету (площа Соборна 8/1, 1 поверх, читальна зала бібліотеки) відбуватиметься інтерактивна гра для молоді на тему «Засідання Ради ЄС: як Україна отримала безвіз». Захід допоможе пояснити студентам принципи та механізми роботи однієї з найважливіших інституцій Європейського Союзу, долучитися до важливих питань порядку денного відносин між ЄС та Україною;

 

З 17.00 до 18.30 на Соборній площі міста буде організована  вікторина та фотовиставка «Впізнай миттєвості твоєї Європи», яка дасть змогу перевірити та вдосконалити знання про Європейський Союз та відносини Україна-ЄС. Найактивніші учасники вікторини отримають пам’ятні призи.

 

Заходи будуть корисними для молоді, викладачів, представників громадських організацій, представників влади та ЗМІ, а також всіх, хто цікавиться даним питанням.


Запрошуємо взяти участь!


Опубліковано: 19 травня 2017 року
Поділитися