Буде оголошено конкурс на маршрути №14 та №22

Членами виконавчого комітету ухвалено рішення про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Білоцерківської міської територіальної громади № 14 «Житловий масив Заріччя (вул. Лісова) - Залізничний вокзал», № 22 «Гайок – підприємство РОСАВА».

Дане рішення розроблено відповідно до чинного законодавства та у зв’язку із закінченням терміну дії попередніх договорів.

Отож, невдовзі буде оголошено даний конкурс із вимогами до рухомого складу щодо пасажиромісткості, категорії, класу та технічних показників автобусів. Так, маршрут №14 має обслуговувати 12 одиниць автотранспорту з пасажиромісткістю 53 місця. Маршрут №22  - 24 дванадцятиметрових автобусів  з мінімальною пасажиромісткістю – 73 місця.

Даний рухомий склад має відповідати затвердженим умовам конкурсу, а саме: рік випуску не перевищувати 7 років; з двигунами, що відповідають екологічним стандартам не нижче Євро-5; обладнані засобами візуального  і звукового інформування про найменування зупинки, GPS  трекерами; із забезпеченням в салоні автобуса комфортного температурного режиму.

Буде оголошено конкурс на маршрути №14 та №22


Опубліковано: 25 січня 2022 року
Поділитися