Благодійний фонд «РОЗВИТКУ ТА ЗАХИСТУ КИЇВЩИНИ» здійснює свою діяльність за сприяння Київської облдержадміністрації

У зв’язку з ситуацією в країні, що склалася останнім часом, та з метою сприяння здійсненню державних, регіональних та місцевих програм, спрямованих на поліпшення соціально-економічного становища Київської області; сприяння обороноздатності та мобілізаційної готовності області, захисту населення у надзвичайних ситуаціях мирного і військового стану; надання допомоги постраждалим внаслідок катастроф, збройних конфліктів і нещасних випадків, а також біженцям та особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, ветеранам створено благодійний Фонд «РОЗВИТКУ ТА ЗАХИСТУ КИЇВЩИНИ».

Фонд є благодійною, недержавною, неприбутковою організацією, та здійснює свою діяльність за підтримки Київської обласної державної адміністрації. 

В розрізі сучасних подій, актуальним питанням залишається надання матеріально-технічної допомоги громадським формування та організаціям, до компетенції яких належить функція з охорони громадського порядку та державного кордону України. Програми Фонду зорієнтовані на допомогу військовослужбовцям, військовозобов’язаним, медичній  допомозі та супроводженні осіб, які отримали поранення в результаті проведення антитерористичних чи інших військових операцій.

Зокрема, Фондом організовується матеріально-технічне забезпечення Батальйону територіальної оборони Київської області та батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Київщина». Також допомога сім’ям військовослужбовців та працівників правоохоронних органів, які загинули в результаті проведення антитерористичних чи інших військових операцій.

Запрошуємо усіх, хто поділяє мету Фонду і принципи роботи, до співпраці. Разом можна зробити більше! Не залишаймося осторонь гострих проблем сьогодення.

 

Детальну інформацію про Фонд можна отримати на сайті www.Kyivshchyna.org.ua

Прес-служба Київської облдержадміністрації



Опубліковано: 28 травня 2014 року
Поділитися