Бійцям в зоні АТО доставили допомогу до новорічних свят

Заступник голови облдержадміністрації, керівник Обласного штабу допомоги учасникам АТО та їх сім’ям Дмитро Христюк разом з мером Переяслав-Хмельницького Тарасом Костіним, керівником благодійного фонду «Розвитку та захисту Київщини» Яніною Лінчевською, польовим командиром Грузинського легіону в Україні Ушангі Мамулашвілі відзначили прихід 2015 року в зоні проведення антитерористичної операції разом з бійцями батальйону міліції особливого призначення «Київщина».
З нагоди свят батальйонам патрульної служби міліції особливого призначення «Київщина» та «Миротворець» передали допомогу на загальну суму 55 000 грн., а саме:

м’ясо (свинина близько 400 кг)

шампанське (8 ящ.)

кисломолочна продукція (сири, йогурти, сухе молоко)

продукти харчування (ковбаса, макаронні вироби, консерви в асортименті, цукерки, сік тощо – 2 тис. грн)

надано матеріальну допомогу на пальне.

Завдяки т.в.о. голови Яготинської РДА Андрію Давиденку та керівництву Яготинського маслозаводу, т.в.о. Баришівської РДА Дмитру Загуменному, меру Переяслав-Хмельницького Тарасу Костіну було зібрано відправлену допомогу. З допомогою фірми автоперевезень «АТН» забезпечено доставку вантажу до місця дислокації.

Під час перебування в зоні АТО делегація на чолі з заступником голови відвідали бойові позиції бійців, приєднались до тренувань з вогневої підготовки.  

«Незважаючи на новорічні свята, хлопці в повній бойовій готовності, постійно проводять тренування з вогневої та тактичної підготовки. Дякую керівництву батальйону за високий моральний, фізичний та бойовий дух. Новорічний маршрут видався дуже цікавими та насиченими! З 30 грудня 2014р по 2 січня 2015р проїхали понад 2000 км, серед яких понад 500 км – по зоні АТО. Втоми не відчували, бо, коли робиш потрібну справу, Господь надає сили та енергію! 2015 рік я зустрів з людьми, для яких Україна не тільки територія. Для них Україна – це свята земля, за яку вони готові віддати найдорожче – своє життя!», - наголосив Дмитро Христюк.

Найсумліннішим бійцям батальйону було вручено подяки від Київської облдержадміністрації та БФ «Розвитку та захисту Київщини». Дмитро Христюк та Яніна Лінчевська, у свою чергу, отримали подяки від батальйону за всебічну підтримку та допомогу.

Прес-служба Київської облдержадміністрації



Опубліковано: 14 січня 2015 року
Поділитися