Білоцерківських спортсменів нагороджено за вагомі здобутки на міжнародних спортивних аренах

Перед початком другого пленарного засідання 38-ї сесії Білоцерківської міської ради VII  скликання міський голова Геннадій Дикий відзначив почесними грамотами білоцерківських спортсменів, які гідно проявили себе на міжнародних спортивних аренах, а також їхніх тренерів.

 

Зокрема, щирі оплески, квіти, слова вітань та вдячності були адресовані спортсменам, які брали участь у чемпіонаті світу з греплінгу, що проходив у м.Баку (Азербайджан). Це вихованці КЗ БМР ДЮСШ №1 Євгеній Засуха та Іван Григор. Обидва спортсмени вибороли бронзові нагороди. За вагомі здобутки був відзначений також тренер спортсменів – Василь Дем’янцев.

 

Заслужені нагороди вручили й учасникам чемпіонаті світу з бойових мистецтв «Комбат Самозахист ICO», що проходив з 19 до 22 жовтня ц.р. в місті Бірмінгем (Великобританія).

 

У складі збірної України за медалі боролись чотири спортсмени із Білоцерківського спортивного клубу «Спарта-БЦ»: Антон Григор, який виборов золоту медаль у розділі кікбоксингу К-1; Олександр Вдовика, який здобув срібну медаль у розділі кікбоксингу К-1; Мирослава Караман, яка здобула дві срібні медалі у розділах К-1 і Муай-Тай та Ярослав Сербін, який здобув золоту медаль в Муай-Тай.

 

Готував спортсменів до змагань тренер ДЮСШ №1 та СК «Спарта» Леонід Кулібаба – його також було відзначено окремими нагородами.

 

«Такі славні здобутки в галузі спорту ще раз доводять, що Біла Церква – спортивне місто», – відмітив міський голова Геннадій Дикий.

Білоцерківських спортсменів нагороджено за вагомі здобутки на міжнародних спортивних аренах


Опубліковано: 31 жовтня 2017 року
Поділитися