Білоцерківських енергетиків відзначили з нагоди професійного свята

22 грудня працiвники енергетичної галузi країни вiдзначають своє професiйне свято – День енергетика. З цiєї нагоди у Бiлiй Церквi вiдбувся урочистий захiд.

За дорученням міського голови Геннадія Дикого, його заступники Анатолій Кравець та Василь  Морський привітали з професійним святом працівників ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі».

«Вiд вашого прoфесioналiзму та дoсвiду залежить безперебiйне електрoпoстачання пiдприємств, ефективнiсть функцiонування майже усiх сфер, комфортний та затишний побут жителів Білоцерківської громади», – зазначив Анатолій Кравець, та побажав енергетикам  щoденно вiдчувати велику людську вдячнiсть за сумлiнну і невтомну роботу, впевненості у завтрашньому днi, дoбробуту та злагоди в родинах.

Привітавши присутніх, заступники міського голови вручили кращим працівникам грамоти виконавчого  комітету міської ради, цінні подарунки та квіти.

Нагороди отримали провідні фахівці та інженери, електромонтери, слюсарі, механіки.  

Відзнакою міського голови було відзначено начальника південного регіону департаменту з експлуатації високовольтних мереж ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» Євгена Тараненко, який також привітав колег зі святом.

Керівник доповів про досягнення за поточний рік та відмітив, що колектив підприємства з особливою відповідальністю дбає про енергетичну безпеку Білої Церкви та Білоцерківського району.  

Бажаємо нашим енергетикам професійних здобутків, плідної та ефективної праці!

Білоцерківських енергетиків відзначили з нагоди професійного свята


Опубліковано: 22 грудня 2021 року
Поділитися