Білоцерківському тролейбусному управлінню – 40!

Уже чотири десятиліття білоцерківці мають змогу користуватися одним із найбільш екологічно чистих видів транспорту – тролейбусами. Рівно 40 років тому, 23 червня 1980 року, в Білій Церкві було відкрито тролейбусний маршрут №1. Він з’єднував залізничну станцію «Роток» із вулицею Павличенко та слугував для перевезення, в основному, працівників Шинного комбінату.

Із розвитком міста розвивалося і тролейбусне сполучення, і на сьогодні в Білій Церкві функціонує 7 маршрутів, на лінії яких готові вийти 24 одиниці рухомого складу. Загальна протяжність всіх тролейбусних маршрутів міста становить понад 50 км.

Сьогодні міська влада докладає всіх можливих зусиль для оновлення рухомого складу, поліпшення комфорту та якості перевезень. І ці напрацювання вже мали змогу оцінити як жителі, так і гості нашого міста. Зручність та комфорт у користуванні тролейбусами забезпечують низькопідлогові машини, які значно спрощують пересування по місту як людям на інвалідних візках, так і мамам із дитячими візочками.

Для білоцерківців уже звичними стали впроваджені сучасні інформаційні та електронні технології, що дають можливість здійснювати оплату за проїзд у режимі онлайн, відстежувати рух транспортних одиниць за допомогою спеціального додатку у смартфоні, дізнаватися час прибуття громадського транспорту з електронних табло, розташованих на зупинках, тощо.

Проте найцінніший скарб підприємства – це його працівники: водії, слюсарі-електрики, майстри контактної мережі, електромонтери, диспетчери, кондуктори… Майже з першого дня здобутки підприємства примножують ветерани виробництва, безцінний досвід та наполеглива багаторічна праця яких високо шануються як серед колег, так і серед жителів міста.

Тролейбусне управління поступово поповнюється й молодими працівниками, які не тільки поважають його усталені традиції, але й впроваджують свої сучасні знання та навички у робочий процес.

Сьогодні на комунальному підприємстві «Тролейбусне управління» працює близько 160 осіб. Усі вони з великою відповідальністю ставляться не лише до своїх обов’язків, але й до потреб тих, хто щодня послуговується міським комунальним транспортом, дбаючи про те, аби він завжди був справним та чистим, курсував відповідно до графіків руху.

Крім того, саме Тролейбусне управління серед усіх перевізників Білої Церкви найбільшою мірою забезпечує пільговий проїзд у міських тролейбусах ветеранам, учасникам ООС, пенсіонерам, людям з інвалідністю…

Цього дня міський голова Геннадій Дикий завітав на підприємство, аби привітати  працівників Тролейбусного управління із поважною як для підприємства, так і нашого міста, ювілейною датою. Побажав всім представникам трудового колективу міцного здоров’я, благополуччя, добробуту в родинах, а підприємству – зростання, розвитку та процвітання – на благо рідного міста та його жителів. Ряду представників були вручені нагороди. Відео привітання можна переглянути тут.


Опубліковано: 23 червня 2020 року
Поділитися