Білоцерківські дівчата-волейболістки представлятимуть Україну на Чемпіонаті світу!

У м.Пореч (Хорватія),  у період з 30 березня по 06 квітня ц.р., відбудеться Чемпіонат світу з волейболу серед школярів.

Ставши чемпіонами Київської області та чемпіонами України, учениці Білоцерківської спеціалізованої школи № 9 з поглибленим вивченням іноземних мов - вихованки дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» здобули право представляти нашу державу та таких відповідальних змаганнях як Чемпіонат світу.

Міський голова Геннадій Дикий, за присутності депутатів міської ради та представників громадськості, урочисто привітав команду з такою почесною місією, побажав їм перемоги та  вручив пам’ятні подарунки та прапора міста дівчатам і їх тренерам.

«Ви – наша гордість!. Бажаю, щоб прапор, який ми вручаємо вашій команді сьогодні, замайорів на найвищій сходинці п’єдесталу! Дякуємо тренерам, за виховання такої сильної команди», -  зазначив міський голова.

Отож, у складі команди, яка братиме участь у змаганнях дівчата: Ярослава Гончарук,  Анастасія Джима, Анна Ільченко, Софія Самусенко, Анастасія Скрипківська, Дар'я Михайлюк, Анна Цвєтікова, Софія Григоренко, Крістіна Батура, Діана Підтикана, Олена Тихоненко, Олександра Осипенко.

Вчитель фізкультури школи - Богдан Козак,  тренер- викладач з волейболу ДЮСШ «Юність» - Олександр Васьківський.

Олександр Васьківський подякував міській владі, яка підтримує розвиток спорту в місті, створює умови для активізації занять різними видами спорту, будуючи спортивні майданчики та ін.

Бажаємо нашій команді спортсменок перемоги!

Білоцерківські дівчата-волейболістки представлятимуть Україну на Чемпіонаті світу!


Опубліковано: 29 березня 2019 року
Поділитися