Білоцерківська громада продовжує святкувати!

07 липня відбулося святкування Дня села Гайок (Тетянівка).

Цього року ще одна важлива територіальна одиниця міської громади святкує День села сучасно.

Село входить до складу Вільнотарасівської сільської ради та налічує 315 жителів, які проживають у 186 дворах. Також у Гайку проживає 3 воїни АТО.

Під час свята із привітаннями до присутніх звернувся Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий: «Шановні гайчани! Сьогодні ми вперше святкуємо День села у складі Білоцерківської міської територіальної громади. Хочу зазначити, що за ці півроку міська влада вже доклала зусиль, щоб зробити ваше життя кращим. І надалі ми будемо продовжувати цю практику. Наша ціль – щоб молоді люди не виїзжали із сіл, а дістатися міста було легко і зручно. Ми за те, щоб у кожному населеному пункті була школа, садочок та амбулаторія. Бажаю вам здоров’я, благополуччя і процвітання. Зі святом!»

Також із привітаннями до присутніх звернулися перший заступник міського голови Інна Новогребельська та заступник міського голови Катерина Возненко.

Міський голова вручив грамоти ряду жителів Гайка, які працюють у різних сферах його життєдіяльності та своєю щоденною працею розвивають рідне село.

Також цінними подарунками були нагороджені  довгожителі - Антоніна Іванівна Дудка, Варвара Михайлівна Строкач та Валентина Василівна Онищенко, яким у 2021 році виповнюється 91 рік.

Не залишили без уваги дві пари, які цього року відзначили своє золоте весілля та пару, яка побралася у 2021 році.

Для невеликого села народження немовляти також велике свято. Тож у ході заходу також привітали сім’ю Куроченків, у яких цього з’явився малюк Захарчик.

З нагоди свята односельців привітала староста сіл Гайок, Вільна Тарасівка та Володимирівка Ольга Костина.

У ході заходу активним жителям села була надана честь покласти квіти до пам’ятнику жертв голодомору та загиблим односельчанам у роки Другої світової війни.

Творчими номерами присутніх вітали вокальний ансамбль «Берегиня», народний вокальний ансамбль «Вербиченька», квартет «Фольк», тріо «Чорнобривець», викладачі та учні Білоцерківської школи мистецтв №5 та ін.

Також під час святкування можна було переглянути виставку ужиткового мистецтва представлену жителями села. Для наймолодших було організовано розваги та частування солодкою ватою.

На завершення свята усіх учасників заходу пригостили короваєм.

Цього дня міський голова також відвідав музейну кімнату села Гайок та бібліотеку-клуб.

Примножуйте й надалі здобутки вашого села на радість дітям і онукам, бо село - невичерпна  криниця вашого родоводу. А Білоцерківська міська територіальна громада буде допомагати вам розвиватися та оновлюватися!

Білоцерківська громада продовжує святкувати!


Опубліковано: 08 липня 2021 року
Поділитися