Біла Церква вітає нових містян!

13 вересня в Білій Церкві з нагоди Дня міста відбулася традиційна акція «Новий громадянин міста».

Народження дитини – зворушлива та хвилююча подія в житті кожної сім’ї. Початок нового життя вносить вагомі зміни у вже звичну буденність кожного, хто пізнав радість батьківства.

Традиційно кожного року міський голова Геннадій Дикий відвідує Білоцерківський пологовий будинок для того, щоб особисто привітати породіллі із народженням немовлят у визначний для усіх містян день – День народження Білої Церкви.

Проте цього року карантин вніс свої корективи і від імені міського голови новонароджених і їх батьків привітав головний лікар пологового будинку Анатолій Бондар. Цього дня Біла Церква поповнилася на двох чудових хлопчиків – щасливі мами Вікторія Федорова (вага дитини 3,5 кг, зріст 54 см) та Оксана Шуляк (вага малюка 3,2 кг, зріст 53 см).

 Анатолій Бондар передав привітання від міського голови, побажав мамам та їх немовлятам міцного здоров’я, енергії, наснаги на багато років життя, сімейного достатку, щасливих і радісних перспектив на майбутнє, успіхів у здійсненні всіх планів і задумів. Також він вручив подяки виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, квіти та зимові комбінезони.

Зауважимо, що цього року у Білоцерківському пологовому будинку відбулося 975 пологів, що на 100 більше, ніж в 2019 році.

Біла Церква вітає нових містян!


Опубліковано: 13 вересня 2020 року
Поділитися