Бажаючих долучитися до реалізації «Стратегії розвитку Білої Церкви» стало більшє

Уже вдруге активні представники громади Білої Церкви вирішили приєднатися до Меморандум про співпрацю щодо впровадження соціально-економічного проекту спільної дії «Стратегія розвитку Білої Церкви».

Із самого початку, 20 січня, в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України вісім підписантів висловили намір приєднатися до  Меморандуму про співпрацю. Документ залишився відкритим для бажаючих організацій, які хотіли б долучитися до розробки Стратегії надавши конкретні пропозиції.

17 лютого до Меморандуму приєдналися ще сім організацій, і ось сьогодні, 23 березня, свої підписи під важливим документом поставили :
- Приватна творча архітектурна майстерня «АММІ»;
- Громадська організація «Зміни Білу Церкву»;
- Громадська організація «Фонд громади Білоцерківщини»;
- Громадська організація «Команда молоді Київщини»;
- Білоцерківська міська профспілка працівників підприємницької сфери.


«Приємно, що в Білій Церкві є багато небайдужих жителів, які бажають долучитися до участі в розвитку рідного міста.  Ми відчуваємо підтримку і вдячні, що громада не пасивна, а максимально прагне активно діяти, - зазначив міський голова Геннадій Дикий. - Зрозуміло, що виникатимуть питання щодо втілення тих чи інших задумів і планів, але головне те, що в Стратегії буде окреслено основний напрям дій, який дозволить залучати інвестиції . Тільки спільними діями,  разом із громадою, ми зможемо створили справжнє європейське місто ».

 



Опубліковано: 23 березня 2016 року
Поділитися