Батьківство в радість

     15 лютого 2017 року в Молодіжній вітальні відбулося підсумкове заняття тренінгового курсу “Батьківство в радість”, що проводиться Білоцерківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на постійній основі. Основне його завдання – підвищення батьківського потенціалу, створення умов для налагодження позитивних родинних відносин і формування навичок ефективного спілкування батьків та дітей.

 

     В процесі навчання учасники тренінгу освоїли прийоми конструктивної взаємодії з дітьми, познайомилися із засобами забезпечення дисципліни без покарань, набули теоретичних знань та практичних навичок щодо спілкування, управління стресом і гнівом та подолання конфліктних ситуацій.

 

     Сьогодні на обліку Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді знаходиться понад 300 сімей з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги. Більшість з них постійно стикаються з труднощами у вихованні дітей, з проблемами у формуванні добрих взаємин в родині, з серйозними випробуваннями власної батьківської компетенції. Тренінговий курс “Батьківство в радість” є невід’ємною складовою комплексної багатопланової роботи, що дозволяє спеціалістам Центру максимально сприяти у вирішенні складних життєвих ситуацій сім’ям. Наступний тренінгів курс “Батьківство в радість” планується  Білоцерківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на травень 2017 року.

 

 


Опубліковано: 16 лютого 2017 року
Поділитися