Багатодідна родина Крякових побувала на обласному заході «Різдвяні дзвони»

3 січня 2020 року   у приміщенні Вишгородської районної адміністрації  відбувся обласний захід «Різдвяні дзвони». Популяризуючи  сімейні форм виховання, служба у справах дітей та сім’ї Київської ОДА  зібрала у  місті Вишгород  прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, патронатні сім’ї та багатодітні родини Київщини (232 сім’ї).   

Запрошені сім’ї презентували родинні традиції та таланти, поділилися своїми досягненнями, зустрілися з представниками влади та громадських організацій, отримали відзнаки, цінні подарунки від служби у справах дітей та сім’ї Київської ОДА.

Привітали учасників заходу заступник голови Київської ОДА Олег Торкунов, начальник служби у справах дітей та сім’ї Київської ОДА Наталія Онопрієнко-Капустіна.

Місто Білу Церкву  на заході  представила багатодітна сім’я  Крякових  Ярослави Андріївни та Володимира Валерійовича (учасника бойових дій), які народили  та виховують семеро дітей.

Принагідно відзначити, що Указом Президента України від 07.12.2019 року №893/2019  Кряковій Ярославі Андріївні було присвоєно Почесне звання України «Мати-героїня».


Опубліковано: 15 січня 2020 року
Поділитися