Анатолій Присяжнюк: «Популяризації здорового способу життя – пріоритетний напрямок роботи влади»

Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк ознайомився з ходом будівництва нового спортивного стадіону в Білій Церкві.

- На виконання нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» щодо залучення підростаючого покоління до занять фізичною культурою і спортом та популяризації здорового способу життя на Київщині проводиться потужна робота з будівництва спортивних закладів та покращення стану існуючої матеріально-технічної бази, - зазначив Анатолій Присяжнюк.

Голова КОДА підкреслив важливість розвитку інфраструктури спортивних майданчиків в області, адже вже сьогодні необхідно готуватися до проведення фінального турніру Чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу. Очікується, що в цій події візьмуть участь понад 1 мільйон дітей Близько 10 тисяч шкільних баскетбольних команд проведуть майже 8 тисяч баскетбольних зустрічей, які визначать переможців усіх районних і міських змагань. На наступному етапі визначаться 32 кращі шкільні команди України, які і розіграють Кубок.

- На Київщині створено всі належні умови для розвитку та модернізації спортивної галузі. Необхідно лише раціонально підійти до використання ресурсів та бути господарем у власному домі. – наголосив Анатолій Присяжнюк. - На будівництво білоцерківського стадіону було залучено понад 15 мільйонів гривен державних та меценатських коштів.

Очільник області також повідомив, що впродовж трьох останніх років у регіоні створено понад 200 спортивних об'єктів: стадіонів, майданчиків, спортзалів та приміщень для фізкультурно-оздоровчих занять.

Одне з головних завдань обласної влади полягає в реалізації заходів, спрямованих на формування та подальше вдосконалення сфери фізичної культури і спорту. Це сприятиме оздоровленню жителів Київщини, підвищенню працездатності, формуванню високих моральних якостей, вихованню здорового підростаючого покоління, створенню необхідних умов для організації фізкультурно-масової та спортивної роботи в сільській місцевості та досягненню високих результатів спортсменів області на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Прес-відділ Київської обласної державної адміністрації



Опубліковано: 20 червня 2013 року
Поділитися