Анатолій Присяжнюк: “На виконання доручення Президента України в кожному районі ми повинні забезпечити якісні умови життя населення ”

Про це сьогодні під час апаратної наради повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк.

- Доручення Президента сьогодні стимулюють владу Київщини до створення нових робочих місць з гідною оплатою праці, забезпечення населення якісною та доступною освітою, медициною, будівництва будинків культури та бібліотек, - зазначив Анатолій Присяжнюк. – Наше завдання забезпечити в кожному районі якісні умови життя населення.

Виконуючи Державну програму активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, Київська область на сьогоднішній день впевнено утримує перше місце серед регіонів з соціально-економічного розвитку, а також є лідером із залучення інвестицій.

Губернатор Київщини повідомив, що в області нині діє Програма залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного клімату.

- Сьогодні є порозуміння між владою та бізнесом. Ми створюємо всі умови для поліпшення інвестиційного клімату в регіоні. Будівництво нових підприємств, тваринницьких комплексів, відкриття заводів дає змогу значно збільшити надходження до бюджету, а також створити нові робочі місця та покращити соціальні стандарти, - зазначив Анатолій Присяжнюк.

За останні три роки на Київщині введено в експлуатацію 14 елеваторів загальною потужністю 502 тис. тонн, 5 овочесховищ загальною місткістю понад 80 тис. тонн., збудовано та введено в експлуатацію 2 нових хлібозаводи: найбільший хлібопекарський комплекс у Європі Київський обласний хлібопекарський комплекс потужністю 250 тон хлібобулочних виробів на добу (Васильківський район) - фермерське господарство "Кегичівське" (ТМ "Кулиничі") та ТОВ "Перший столичний хлібозавод" (Вишгородський район) - потужністю 130 тон на добу.

Прес-служба Київської облдержадміністрації



Опубліковано: 20 вересня 2013 року
Поділитися