В міській раді стажуватиметься молодь

07 листопада в м. Біла Церква відбулася настановча зустріч міського голови Геннадія Дикого з активістами молодіжних громадських організацій та студентською молоддю, яка буде проходити стажування в структурних підрозділах міської ради.

Відповідно розпорядження міського голови від 03 листопада 2016 року №204Р «Про стажування осіб з числа лідерів молодіжних громадських організацій та студентського активу в управліннях та відділах Білоцерківської міської ради» з 07 листопада по 07 грудня 2016 року в 14 управліннях та відділах міської ради 37 молодих людей проходитимуть стажування, у вільний від навчання час. Вищезазначене стажування проводиться з метою ознайомлення з діяльністю міської ради та її виконавчих органів, набуття практичного досвіду, перевірки професійного рівня і ділових якостей осіб з числа активістів молодіжних громадських організацій, лідерів студентського самоврядування вищих навчальних закладів міста, що в перспективі можуть бути залученими на службу в апарат виконавчого комітету і структурні підрозділи міської ради.

За період з 2003-2015 року стажування в Білоцерківській міській раді вже пройшли 113 осіб з числа активістів молодіжних громадських організацій і лідерів студентського самоврядування.

В ході зустрічі міський голова Геннадій Дикий відмітив, що стажування в органах місцевого самоврядування є дуже важливою сходинкою в здобутті практичних знань, які в майбутньому знадобляться молоді в трудовій діяльності.

Міський голова проінформував присутніх про напрямки роботи міської ради та її виконавчого комітету та зупинився на основних перевагах роботи в органах місцевого самоврядування. Побажав молодим стажерам  успіхів, високих здобутків та зазначив: «Досвід, який ви отримаєте під час проходження стажування в управліннях та відділах міської ради буде неоціненний і стане одним із кроків вашого кар`єрного та професійного розвитку».

 

 

  

Під час настановної зустрічі присутні мали можливість познайомитися з усіма керівниками структурних підрозділів міської ради, де вони матимуть змогу проходити стажування.



Опубліковано: 08 листопада 2016 року
Поділитися