Волонтери допоможуть обрати тих, хто опікуватиметься проблемами учасників АТО

Сьогодні наші громадяни зі зброєю в руках  захищають суверенітет та цілісність країни. Чимало білоцерківців були і зараз перебувають в зоні проведення антитерористичної операції. Повертаючись до рідного міста, іноді вони стикаються з проблемами різного характеру. Тому ми маємо пам’ятати про їхній внесок в наш спокій та всіляко підтримувати і допомагати у вирішенні їхніх проблем. Тому, на сесії міської ради 29 вересня ц.р. депутатами було одноголосно прийнято рішення про створення служби, головною метою якої є здійснення всебічної підтримки та вирішення проблемних питань. Крім того, було вирішено, що допомогу в даній службі отримуватимуть й ветерани, учасники бойових дій та члени їх сімей.

 Спеціалізоване формування «Служба підтримки ветеранів, учасників бойових дій, антитерористичної операції та членів їх сімей» буде створено на базі Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Основними завданнями служби є: здійснення соціальних, психологічних, юридичних та медичних заходів, спрямованих на організацію допомоги ветеранам, учасникам бойових дій, антитерористичної операції та членам їх сімей.

06 жовтня відбулося чергове засідання робочої групи щодо організації роботи цієї служби, яке провів керуючий справами виконавчого комітету Максим Свірський. З метою врахування думки громадськості до обговорення були запрошені білоцерківці, які опікуються потребами бійців АТО та їхніх сімей і вже проводять заходи щодо допомоги у вирішенні різноманітних проблемних питань даної категорії громадян.

На розгляд учасників були запропоновані проекти документів, згідно яких буде призначатися керівник служби, а саме:

-           Розпорядження «Про склад конкурсної комісії по призначенню керівника спеціалізованого формування Білоцерківського міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді «Служба підтримки ветеранів, учасників бойових дій, антитерористичної операції та членів їх сімей»;

-           Розпорядження «Про затвердження Порядку призначення на посаду керівника спеціалізованого формування Білоцерківського міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді «Служба підтримки ветеранів, учасників бойових дій, антитерористичної операції та членів їх сімей»;

-           Наказ про призначення Білоцерківського  міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Під час засідання було обговорено вимоги до осіб, які можуть взяти участь в конкурсі, складу конкурсної комісії та умови проведення конкурсного відбору, механізм призначення на посаду керівника служби. Від присутніх надійшов ряд пропозицій та зауважень, які будуть враховані в кінцевому варіанті документів.

 В заході також взяли участь представники Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.



Опубліковано: 06 жовтня 2016 року
Поділитися