VІІ міський конкурсу «Кращий студент року»

20 жовтня в м.Біла Церква відбулася фінальна частина VІІ міського конкурсу «Кращий студент року».

Від імені міського голови В.Савчука присутніх привітав його заступник  М.Антонюк, який наголосив, що в Білій Церкві підростає і навчається талановита молодь, яка прагне розбудовували рідне місто та державу. Відмітив, що на даному конкурсі молоді білоцерківці  мають можливість проявити свої здібності та таланти.  Побажав всім успіхів, благополуччя, здійснення мрій і задумів та перемоги найсильнішому.

Метою конкурсу «Кращий студент року» є виявлення, підтримка і заохочення обдарованої молоді, сприяння гармонійному розвитку особистості та формуванню її національної свідомості, розвитку і реалізації творчих здібностей студентів, стимулювання їх зацікавленості до підвищення свого інтелектуального та професійного рівня.

Цього року в конкурсі взяли участь представники 7-ми вищих навчальних закладів міста.

За підсумками всіх етапів конкурсу перемогу здобула студентка комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж» О.Каліманова.

Ряд конкурсантів стали переможцями в окремих номінаціях : «Обдарованість», «Успішність», «Активність», «Натхнення», «Інтелект», «Неординарність» та ін.

В заході взяли участь начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради О.Литвинчук, представники громадськості, студентської молоді та міських ЗМІ.



Опубліковано: 21 жовтня 2015 року
Поділитися