В перший день змагань – поставлено рекорд України

   21 листопада в м. Біла Церква відбулося відкриття змагань – Кубку України з плавання, які  відбуваються з 20 по 23 листопада у 25-метровому спортивному басейні Білоцерківської дитячо-юнацької спортивної школи № 1.

    Під час урочистого відкриття перед присутніми виступив міський голова Геннадій Дикий, який привітав всіх учасників змагань від імені громади міста Біла Церква. Відмітив, що наше місто пишається тим, що такого рівня заходи проходять саме в ньому.

   Міський голова поінформував про основні напрямки розвитку фізичної культури та спорту в Білій Церкві, зокрема, зупинився на ряду робіт, які проводяться міською владою для покращення матеріально-технічного забезпечення дитячо-юнацьких спортивних шкіл, розвитку професійного, дитячого спорту, зазначив, що фізична культура і спорт відіграють важливу роль у здоров’ї, вихованні та повноцінному розвитку особистості.

   Геннадій Дикий побажав учасникам змагань вдалих стартів та перемоги.

   В заході взяли участь начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради Валентина Коросько, начальник управління освіти та науки міської ради Юрій Петрик, державний тренер з плавання -  віце-президент федерації плавання Андрій Власков, директор Білоцерківської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Юрій Гончаренко, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Слід зазначити, що в змаганнях беруть участь чоловіки та жінки з усієї країни – команди збірних областей України та м. Києва. Зокрема, 140 спортсменів-учасників мають звання «Майстер спорту України». Також, в змаганнях приймають участь  лідери збірної команди України з плавання: Андрій Говоров, Андрій Хлопцов, Сергій Фролов та ін.

   У перший день змагань,  Андрій Хлопцов став чемпіоном України на дистанції 100 метрів комплексного плавання з результатом 54:45. Цей результат став юніорським рекордом України. Чи будуть ще рекорди та нові досягнення, дізнаємось по закінченню змагань.



Опубліковано: 22 листопада 2016 року
Поділитися