В УПРАВЛІННІ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ У МІСТІ БІЛІЙ ЦЕРКВІ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВІДБУЛАСЯ ВИЇЗНА ПІДСУМКОВА НАРАДА

31.08.2016 в управлінні Пенсійного фонду України у місті Білій Церкві Київської області на базі центру поштового зв’язку № 1 Київської обласної дирекції УДППЗ «Укрпошта» відбулася виїзна нарада за підсумками роботи в І півріччі 2016 року, в якій взяли участь перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Верещак В.М., керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Свірський М.С., начальник управління Пенсійного фонду України у місті Білій Церкві Дебольська В.І., в.о. начальника Білоцерківського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області Двірник С.М., начальник центру поштового зв’язку № 1 Київської обласної дирекції УДППЗ «Укрпошта» Степура А.М.,  голова Білоцерківської міської ради організації ветеранів України Волощенко В.Д., заступник голови громадської організації «Рада матерів та дружин учасників АТО» Єсюк Л.М., керівники та спеціалісти структурних підрозділів управління, працівники центру поштового зв’язку № 1 Київської обласної дирекції УДППЗ «Укрпошта».

Відкриваючи нараду, перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Верещак В.М. наголосив, що дана нарада, яка проходить за участі партнерів – керівництва міської ради, працівників центру поштового зв’язку, керівників громадських організацій, надасть можливість більш детально ознайомитися з завданнями, які стоять перед управління Пенсійного фонду України у місті Білій Церкві Київської області, та його роботою. 

Аналізуючи роботу соціальних структур міста, керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Свірський М.С. акцентував увагу на тому, що всі соціальні служби працюють злагоджено і, незважаючи на зменшення в 2016 році надходжень єдиного соціального внеску та платежів до бюджету, всі соціальні виплати громадяни отримують своєчасно і в повному обсязі.

Також відмітив, що на часі - автоматизація послуг і перехід в інформаційний простір, що значно спростить роботу з громадянами. Від імені міського голови висловив вдячність за проведену роботу, побажав працівникам плідної праці. Для покращення роботи по обслуговуванню мешканців Білої Церкві в місті планується відкриття «єдиного вікна», де будуть представлені всі соціальні служби міста.

Заступник начальника управління Якимчук Л.І., начальник відділу платежів до пенсійної системи Майкут О.І., начальник юридичного відділу Слесаренко Я.І., начальник відділу обслуговування громадян Бурімська О.П. проаналізували роботу структурних підрозділів управління, зупинилися на виконанні основних завдань управління, недоліках і шляхах їх вирішення для покращення обслуговування громадян міста. Особлива увага була приділена інформаційно-роз`яснювальній роботі серед населення щодо питань пенсійного забезпечення. 

Наприкінці наради, першим заступником начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Верещаком В.М. були надані відповідні доручення щодо подальшого покращення роботи управління Пенсійного фонду України у місті Білій Церкві Київської області з питань обслуговування громадян.

 



Опубліковано: 31 серпня 2016 року
Поділитися