Свято Першого дзвоника

01 вересня в навчальних закладах міста Біла Церква відбулося свято Першого дзвоника.

Міський голова Геннадій Дикий був присутній на святі Дня знань в Білоцерківській загальноосвітній школі I-III ступенів № 21.

Міський голова привітав вчителів та учнів школи з початком нового навчального року, зазначив, що міська влада приділяє значну увагу розвитку галузі освіти міста і матеріально-технічному забезпеченню. Також, цього року виділено значно більше коштів на проведення ремонтних робіт навчальних закладів. Визначено ряд пріоритетних завдань на новий 2016/2017 навчальний  рік та створено безпечні  та комфортні умови перебування учнів в  освітніх закладах.

Звертаючись до школярів, Геннадій Дикий зазначив, що оволодіння учнями необхідними освітніми знаннями і формування світогляду - це запорука успіху в житті, проінформував, що в цьому році  до шкіл міста прийшли  на навчання 19 582 учнів, серед яких 2181 – першокласників, побажав педагогічному і учнівському колективам гарного навчального року та мирного неба.

У проведенні свята Першого дзвоника в загальноосвітніх закладах міста взяли участь, депутати та члени виконавчого комітету міської ради, заступники міського голови, начальники управлінь та відділів міської ради, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 01 вересня 2016 року
Поділитися