Робоча нарада стосовно встановлення в Білій Церкві пам’ятного знака героям-вогнеборцям

Професія пожежний – напевно найбільш відповідальна та важлива! Нею оволодівають люди з великою силою волі, які незважаючи ні на що, готові захистити найбільшу цінність нашої Держави –  її громадян. Лише мужні та відповідальні люди, для яких головними цінностями є вірність обов’язку та самовідданість, стають справжніми рятувальниками. Тому, на честь загиблих героїв-вогнеборців  у нашому місті планується встановлення памятного знаку на території Парку Слави.

 07 жовтня в м. Біла Церква відбулася робоча нарада стосовно встановлення вищезазначеного пам’ятного знака. Провів нараду заступник міського голови Сергій Пахольчук.

 Присутні, під час наради, обговорили наступні питання:

-         умови укладання договорів та затвердження проектно-кошторисної документації стосовно будівництва памятного знаку;

-          проведення робіт з благоустрою території біля памятника героям-вогнеборцям;

-         механізм передачі пам’ятного знаку в комунальну власність міста та визначення його балансоутримувача, відповідно до чинного законодавства; 

В заході взяли участь керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський, представники відділу ГУ ДСНС України в Київській області та керівники ряду структурних підрозділів міської ради.



Опубліковано: 07 жовтня 2016 року
Поділитися