Про рішення, які були прийняті на засіданні виконавчого комітету міської ради

22 листопада відбулось засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

В ході засідання члени виконавчого комітету розглянули ряд рішень, які забезпечуватимуть життєдіяльність міста. 

Про роботу відділу обліку та розподілу  житла зі зверненнями  громадян

Начальник даного структурного підрозділу Любов Мірошніченко доповідаючи питання наголосила, що станом на 01 січня 2016 року на квартирному обліку для покращення житлових умов перебувало 4563 сімей та одинаків.

   В основному в зверненнях громадян піднімались питання забезпечення житлом, 79% від загальної кількості, постановка на квартирний облік - 12%, забезпечення житлом у гуртожитках міста  - 7%.

   За період з січня по жовтень 2016 року на особистий прийом до міського голови та його заступників звернулись 49 осіб по питанню забезпечення будь-яким житлом. У минулому році протягом аналогічного періоду - 56 осіб.

   У порівнянні з 2015 роком значно зменшилась загальна кількість звернень на Урядову гарячу лінію - 4 звернення ( за минулий рік - 55 ), до депутатів Верховної Ради - 1 звернення (у минулому році - 4 ).

   З січня по жовтень 2016 року розглянуто 360 ( за минулий рік - 236 ) зверненнь громадян з проханням забезпечити житлом - квартирою або кімнатою в гутожитках міста, видачу довідок про постановку на квартирний облік та перебування на квартирному обліку.  348 особам надано усні консультації на особистих прийомах у відділі.

   В зв'язку з передачею гуртожитків у комунальну власність міста, триває перереєстрація їх мешканців та здійснюється прийом звернень громадян від комунальних підприємств житлово-експлуатаційних  контор з метою видачі орденів єдиного зразка для надання права приватизації кімнат - 26 зверень  (в 2015 році було  48 зверненнь).

      За звітний період взято на облік для поліпшення житлових умов  125 сімей та одиноких громадян, ( у 2015 році стало на облік 113 сімей та одиноких громадян) . Знято з обліку до жовтня у 2016 році - 25 осіб ( у 2015 - 161 особу та членів сімей).

Відповідно законодавства України відділ обліку та розподілу житла виконавчого комітету Булоцерківської міської ради здійснює перереєстрацію громадян, в ході якої перевіряються їх облікові справи. Станом на 28 жовтня  2016 року  983 особи поновили документи облікових справ ( у минулому році - 1126 осіб ).

З початку антитерористичної операції 171 сімя, у складі яких є учасники АТО, стала на квартирний облік. З них 9 - сім'ї, в складі яких є інваліди ІІ та ІІІ груп перебувають на обліку для поліпшення житлових умов.

   Через Центр надання адміністративних послуг Білоцеркивської міської ради надійшло 156 звернень громадян з метою постановки на квартирний облік та надання довідок про перебування на квартирному обліку.

Звіт було взято до відома членами виконавчого комітету. 

І знову про демонтаж незаконно встановлені МАФи  

В чергове на розгляд членів виконкому було винесено питання щодо демонтажу споруд для провадження підприємницької діяльності, які встановлені самовільно, або з порушенням чинного законодавства України.

Цього разу члени виконавчого комітету прийняли рішення, згідно якого в найближчий час будуть демонтовані тимчасові споруди, які знаходяться за адресами: 

- кіоск по продажу продовольчих товарів в районі будинку №85 по вулиці Некрасова;

-пересувний причеп для продажу продовольчих товарів «Хлібо-булочні вироби» в районі будинку №34 по вулиці Привокзальна;

-двох павільйонів з продажу продовольчих товарів в районі будинку №16 по вулиці Гоголя;

-кіоск з продажу продовольчих товарів «Свіжий хліб» в районі будинку №14 по вулиці Гоголя;

-причіп типу «Купава» по вулиці Леваневського  в районі ПК ВАТ «Росава»;

-літній майданчик кафе «Венеція» в районі будинку №228 по Сквирському шосе;

-кіоск для продажу продовольчих товарів «Пиріжки» в районі будинку №95-в по бульвару Олександрійському (на вході в ринок «Маркет ШОВ»).    

Комунальній установі Білоцерківської міської ради «Інспекція з благоустрою міста Біла Церква» доручено вжити заходів щодо демонтажу даних тимчасових споруд. 

Коротко про інші рішення 

Члени виконавчого комітету також:

-         прийняли рішення про деякі питання щодо квартирного обліку;

-         внесли зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 12 квітня 2016 р. №155 «Про уповноваження посадових осіб на складання протоколів про адміністративні правопорушення за статтями 150, 152, 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення», яким виключили дві особи зі списку осіб, які уповноважені складати адмінпротоколи;

-         затвердили склад комісії з питань визначення стану  зелених насаджень та їх відновної вартості  по вулиці Росьовій, 17 ;

-         встановили режим роботи ряду об’єктів торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування населення;

-    розглянули ряд опікунських питань та ін.



Опубліковано: 22 листопада 2016 року
Поділитися