Призначено нових посадовців місцевого самоврядування

23 вересня в Білій Церкві черговий раз відбулися співбесіди з кандидатами на заміщення вакантних посад:  начальника  відділу економіки, бухгалтерського обліку та звітності – головний бухгалтер управління охорони здоров’я Білоцерківської міської ради; завідувача сектору вищої освіти і науки управління освіти і науки Білоцерківської міської ради;  провідного спеціаліста сектору виховної роботи та позашкільної освіти управління освіти і науки Білоцерківської міської ради; заступника начальника управління охорони здоров’я Білоцерківської міської ради; головного спеціаліста відділу архітектурно-будівельного контролю Білоцерківської міської ради (дві посади); спеціаліста 1 категорії служби містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради. 

Співбесіди проходили за результатами письмового іспиту 16.09.2016 року для кандидатів, який відбувся ц.р. На іспит було зареєстровано вісім претендентів.

Під час іспиту було перевірено знання Конституції України,Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні», а також профільного законодавства. Кандидати могли ознайомитись з переліком питань, які виносилися на іспит заздалегідь на офіційному веб-сайті міської ради.

За результатами письмого іспиту до співбесід 23.09.2016 року було допущено сім осіб.

Співбесіди проходили з метою виявлення відповідності профілів професійної компетентності кандидата посаді, на яку він претендує. Конкурсна комісія спілкувалася з кандидатами в усній формі.

Під час співбесід претенденти презентували своє бачення подальшої діяльності на посаді. Надали аргументи, які на їхню думку сприятимуть підвищенню ефективної діяльності відповідних управлінь і відділів та забезпечать належне  функціонування і  подальший розвиток  відповідного профілю.

Відповідно протоколу конкурсної комісії №07\16 від 27.09.2016р. міському голові рекомендовано призначити на вакантні посади  з випробувальним терміном шість місяців після проведення спеціальної перевірки відомостей щодо особи, яка претендує на зайняття посади в органах місцевого самоврядування:

 -  Овчарук Інну Ігорівну на вакантну посаду головного спеціаліста відділу архітектурно-будівельного контролю Білоцерківської міської ради;

-   Гадіяк Людмилу Василівну - на посаду заступника начальника управління охорони здоровя Білоцерківської міської ради;

-  Двірник Оксану Сергіївну - на посаду начальника економіки, бухгалтерського обліку та звітності – головного бухгалтера управління охорони здоровя Білоцерківської міської ради;

-  Юрчика Олександра Володимировича - на посаду головного спеціаліста

відділу архітектурно-будівельного контролю Білоцерківської міської ради;

-   Люльку Марію Миколаївну - на посаду провідного спеціаліста сектору виховної роботи та позашкільної освіти управління освіти і науки Білоцерківської міської ради;

-   Тетерук Ірину Миколаївну - на посаду спеціаліста 1 категорії служби містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури  Білоцерківської міської ради;

Рекомендовано міському голові провести повторно конкурс на заміщення  посади  завідувача сектору вищої освіти і науки управління освіти і науки  Білоцерківської міської ради. 

Конкурси на вакантні посади начальників та спеціалістів управлінь та відділів міської ради проходять відкрито та прозоро. Громадськість міста має можливість як ознайомитися із біографічними довідками кандидатів (на офіційному веб-сайті міської ради), так і спостерігати в режимі онлайн за ходом іспитів та бути присутніми на співбесідах.



Опубліковано: 30 вересня 2016 року
Поділитися