Початок опалювального періоду - початок масового звернення громадян за житловою субсидією

Так зазначила начальник управління соціального захисту населення міської ради Тетяна Велігорська під час прес-конференції для представників міських ЗМІ. 

«На даний час понад 77 %  домогосподарств Білої Церкви стали учасниками Програми житлових субсидій, тобто 56 тис. із 73 тис. домогосподарств.  Всім домогосподарствам, які мали субсидію у минулому опалювальному періоді, а також упродовж травня-вересня 2016 р., з початком опалювального періоду субсидія буде перерахована в автоматичному режимі, без додаткового звернення громадян, на наступний термін – до кінця опалювального періоду 2016-2017 р.р.», - зазначила Тетяна Велігорська. 

Вона також відмітила, що сьогодні жителі міста знову бачать в своїх поштових скриньках заяву на призначення субсидії та декларацію. Ці бланки мають використати ті домогосподарства,  які ще не стали отримувачами житлової субсидії, а також ті сім'ї, яким субсидія була не призначена у минулому опалювальному періоду. 

Оформлення житлових субсидій і надання відповідних роз’яснень проводиться управлінням соціального захисту населення міської ради в «єдиній приймальні громадян»  за адресою: м. Біла Церква, пров. Ковальський, 14 та 4-х приймально-консультаційних пунктах, за адресами:

Сквирське шосе, 256 (приміщення ЖЕК-1);

вул. Підвальна, 28 (приміщення ЖЕК-1);

Торгова площа, 11 (приміщення ЖЕК-6);

вул. Леваневського, 34 (приміщення ЖЕК-7). 

Обслуговування жителів міста в приймально-консультаційних пунктах проводиться відповідно до розпорядку роботи ЖЕКів. 

Також в рамках роботи «мобільного соціального офісу» з 9-ої до 12-ої години прийом громадян здійснюється за адресами:

вул. Пушкінська, 29 (приміщення Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) – кожного ІІ-го вівторка місяця);

вул. Східна, 34 (приміщення Білоцерківського центру соціальної реабілітації змішаного типу для інвалідів та дітей-інвалідів «Шанс» - кожного ІУ-го вівторка місяця. 

«Для охоплення всіх бажаючих оформити субсидію з 01 жовтня 2016 року подовжено робочий час для прийому документів  в «єдиній приймальні громадян» щоденно до 19 години. Крім того, будуть проводитися прийоми щосуботи з 9-ої до 13-ої години за адресою: пров. Ковальський, 14» - відмітила начальник управління соціального захисту населення міської ради.

В ході прес-конференції  Тетяна Велігорська дала відповіді на питання журналістів, що стосувалися механізму оформлення субсидій.



Опубліковано: 26 вересня 2016 року
Поділитися