Партнерів та друзів забагато не буває

Такий меседж підтримує міський голова Геннадій Дикий, намагаючись знайти для міста найбільше партнерів, які б спільно допомагали розвивати Білу Церкву та створювати комфортні умови для проживання її жителів.

Зустрічі міського голови із представниками різних країн Європи, під час яких він намагається якомога більше розповісти про інвестиційну привабливість Білої Церкви та залучити їх до подальшої співпраці вже стали традиційними.

13 вересня відбулася зустріч Геннадія Дикого із представниками ділової місії в Україні із Литви, організатором якої є Клайпедька торгово-промислова та реміснича палата.

В складі делегації на чолі із Комерційним аташе Посольства Литовської Республіки в Україні Рімантасом Шегжда та  генеральним директором Клайпедької торгово-промислової та ремісничої палати Віктором Кроліс до міста прибули як представники даної установи, так і ряд підприємців, які представляють бізнес Литви.

Міський голова детально презентував Білу Церкву, акцентуючи увагу на тому, що місто відкрите до співпраці з широким колом можливих інвесторів, оскільки має великі стратегічні плани щодо подальшого розвитку.

Наголосив, що Біла Церква має хороші логістичні, технологічні можливості та, головне, високий людський потенціал, необхідний для розвитку та започаткування нових інноваційних виробництв. Також зупинився на заходах, які проводяться в місті по розвитку індустріального парку, зона якого надасть можливість безперешкодного користування комунікаціями, врегулювання питань оформлення бізнесу в законодавчому полі та ін.   

«Міська влада всіляко підтримуватиме інвесторів,  які зацікавляться  співпрацею із Білою Церквою, адже одним із пріоритетних наших завдань є розвиток нашого міста та забезпечення його жителів робочими місцями. Місто має можливості  розвиватися в різних сферах: промислове, харчове та інше виробництво, туризм, сільське господарство тощо.  Ми шукаємо партнерів для спільної взаємовигідної співпраці і будемо раді бачити вас серед них, - наголосив міський голова Геннадій Дикий.- Крім того, із  початком проведення в Україні процесу децентралізації, до міської влади перейшли повноваження, які також сприятимуть підтримці бізнесу в Білій Церкві».

Під час зустрічі заступник міського голови Володимир Хмурич детально презентував Білу Церкву як інвестиційно привабливе місто.

Гості висловили зацікавленість  нашим містом і наголосили, що поінформують партнерів Клайпедької торгово-промислової та ремісничої палати про можливості Білої Церкви.

 В ході візиту представники делегації   планують відвідати ряд підприємств міста, індустріальний парк та промислові майданчики, які потенційно можуть бути використані інвесторами.

  



Опубліковано: 13 вересня 2016 року
Поділитися