Осінній призов 2016

25 жовтня відбулися відправка частини білоцерківських призовників до збірних пунктів, в рамках осінньої призовної кампанії 2016 року. За законодавством, на службу призивають юнаків віком від 20 до 27 років. Ті, кому виповнилося 18-19 років, також можуть піти служити в армію, але на добровільній основі.

На місця збору відбув двадцять один призовник, звідти новобранці будуть направлені в навчальний центр «Десна», а за три місяці вони будуть спрямовані на місця постійного проходження служби. Нагадуємо що осінній призов триватиме до 30-го листопада. Це вже друга відправка білоцерківців на проходження строкової військової служби, першого разу до збірних пунктів поїхало двадцять сім молодих людей призовного віку.

На заході був присутній керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Максим Свірський. Він побажав призовникам міцного здоров’я, наснаги і гідно пронести горде звання солдата через весь час строкової служби.

Військовий комісар Білоцерківського міського комісаріату, Ігор Богданевич, побажав новобранцям навчитися нового і корисного, щоб бути завжди готовими стати на захист Вітчизни.

Своє звернення військовий комісар закінчив словами «Слава Україні!» і відразу ж двадцять один молодий голос чітко і зовсім по-військовому дружно відповів «Героям слава!»

 Ми пишаємося нашою молоддю, що, не ухиляючись, готова пройти строкову військову службу задля подальшої безпеки і розвитку України.



Опубліковано: 25 жовтня 2016 року
Поділитися